Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Tutustu palveluumme

ZetaDisplay tarjoaa digitaalisen viestinnän konseptointipalveluita, tuottaa digitaalisten informaatio- ja mainosnäyttöjen operointipalveluitase, sekä on merkittävä digitaalisen sisällön tuottaja kaikissa Pohjoismaissa.
Suomessa operointipalvelumme piirissä olevia näyttöjä löytyy melkein jokaisesta kunnasta ja kaupungista – tuhansina näyttöinä, sadoissa kohteissa aina ravintoloista ja kauppakeskuksista hotelleihin ja huoltoasemiin.

Luo sisältöä ruudulle helposti ja varmasti

Sisällönhallintapalvelullamme luot, päivität ja syötät sisältöjä helposti. Sisältö päivittyy ruudulle heti kun haluat – myös ajastetusti. Suomenkielinen valikko on helppo käyttää ja toiminnot näet kätevästi yhdeltä ruudulta.

Meihin voit luottaa

Meiltä saat ensiluokkaista asiakas- ja huoltopalvelua sekä apua verkoston laajentamisessa. Luotettavuutta arvostavat niin kovan luokan tekijät, kuten kaupan alan ketjut, kuin myös ensimmäistä mainosnäyttöä hankkivat yritykset.

Myymälähenkilöstö kehui editoria sen helppokäyttöisyydestä. Saimme myös tarvittaessa apua nopeasti ja yhteistyö oli mutkatonta. Kun paketti toimii, niin itse voi keskittyä olennaiseen, myynnin kasvattamiseen.

toimitusjohtaja Sami Koskinen, Timanttiset

Apua silloin kuin sitä tarvitset

Valvomme laitteita puolestasi. Etähallinta-palvelumme varmistaa sen, että ongelmat huomataan ja ratkaistaan nopeasti. Lukuiset automaattiset valvontaprosessit mahdollistavat sen, että player-tietokoneet valvovat itseään ja palvelimet taas huolehtivat siitä, että verkosto toimii.

Ja kaiken tämän takana on tietysti ihminen – osaava asiantuntijajoukko.
Palveluun kirjautumisen jälkeen käytössäsi on myös kattava paketti opetusvideoita ja oppaita.

Saisiko olla lisää sisältöä? Tehokkuutta ja näyttävyyttä editoitavilla mainospohjilla

Me Zetalla toteutamme teille yhteisen määrittelyn ja graafisen ilmeenne mukaiset valmiit mainospohjat, joiden avulla näyttävän sisällön tuottaminen käy käden käänteessä. Tehosta markkinointia ja toimipaikkaviestintää sekä tiedota ytimekkäämmin. Sisältö on tärkein osa kokonaisuutta, jolla myyt paremmin. Lisäät vain tekstiä ja mediaelementtejä, kuten kuvia, videoita ja animaatioita suoraan mainospohjaan. Asiakaspalvelu on meille ykkönen. Apunasi on nimetty yhteyshenkilö, joka kasvattaa myyntiä kanssasi.

Luo oma sisältöfeedi Mediawallin avulla

Koosta mainosnäytöllesi sosiaalisen median sisältöjä kätevästi Facebookista, Instagramista, Twitteristä tai RSS-syötteitä.
Voit myös määrittää näytölle päivittyväksi vaikkapa www-sivujesi blogifeedin tai ajankohtaiset uutiset. Palvelu sopii kaikille Digital Signage – järjestelmille.

Käyttötarkoituksia mm.

  • Some-kanavien promoaminen
  • Asiakkaan sitouttaminen ja osallistaminen
  • Sisäinen tiedottaminen
  • Mainonnan korostaminen

Seasam Oy liittyi osaksi ZetaDisplay Groupia kesällä 2017.

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy