Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Opastus ja informaatio samassa paketissa

Perinteiset ilmoitustaulut voidaan korvata tehokkaasti digitaalisilla infonäytöillä

Julkisissa tiloissa on helppo ylläpitää ja jakaa informaatiota digital signagen avulla – perinteisten ilmoitustaulujen korvaaminen infonäytöllä esimerkiksi kirjaston, sairaalan tai viraston aulatiloissa lisää tehokkuutta ja palveluita käyttävät asiakkaat voidaan opastaa infonäyttöjen avulla helposti oikeaan paikkaan. Samalla voidaan kertoa kohteen muista palveluista, kuten esimerkiksi rakennuksessa toimivan lounasravintolan tarjonnasta. Hätätilanteissä infonäyttöjä voidaan käyttää evakuointiopastukseen. 

Yksi merkittävimmistä käyttökohteista on julkinen liikenne, jossa opastamisella ja aikataulunäytöillä on keskeinen rooli. Laajat kokonaisuudet vaativat kokeneen toimittajan, jonka ratkaisuihin voi luottaa.

Metro- ja raitiovaunujen infonäytöt tavoittavat vuosittain noin 120 miljoonaa matkustajaa. Niillä on tärkeä rooli HSL:n liikennepalveluista tiedottamisessa. Näyttöjenohjausjärjestelmän uudistuksen myötä pystymme hallitsemaan kaikkia HSL-liikenteen informaationäyttöjä yhdellä ylläpito- ja sisällönhallintajärjestelmällä, mikä tehostaa toimintaamme entisestään.” Kerkko Vanhanen, HSL:n informaatiojärjestelmät-ryhmän päällikkö

 

Liikenne- ja viestintäministeriö interaktiiviset ratkaisut helpottaa matkustajia

Julkistiloissa on usein tarve myös interaktiivisille ratkaisuille. ZetaDisplay (Seasam) toteutti Liikenne- ja Viestintäministeriölle Kehäradan asemien interaktiivisen ratkaisun, joka avulla matkustajia opastetaan kolmella kielellä.

kuvakirjasto-liikennevirasto-06-am-2-digitalsignage-seasam kuvakirjasto-liikennevirasto-screen-shot-2015-10-05-at-10-49-24-am-2-digitalsignage-seasam kuvakirjasto-liikennevirasto-screen-shot-2015-10-05-at-10-49-41-am-2-digitalsignage-seasam kuvakirjasto-liikennevirasto-screen-shot-2015-10-05-at-10-49-59-am-2-digitalsignage-seasam kuvakirjasto-liikennevirasto-screen-shot-2015-10-05-at-10-51-03-am-2-digitalsignage-seasam


LUE MYÖS:
Areenat ja messut
Päivittäistavarakauppa
Caset
Laitteet

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy