Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Parempi asiakaskokemus digital signagella.

Infonäytöt tuovat lisämyyntiä hotelleille

Hotelleissa ja kokoustiloissa digital signage parantaa asiakaskokemusta ja luo uusia myynnin mahdollisuuksia. Infonäyttöjen avulla asiakas saa tietoa tarjolla olevista palveluista ja löytää oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Suurissa kongeressitiloissa kokouskalenterit ja opastavat wayfinding- ratkaisut ovat osa toteutusta. 

Usein digital signage -ratkaisuista käytetään myös termiä info-tv.

Tällaisissa kohteissa infonäyttöjen liikuteltavuus on usein tärkeää. Siksi ratkaisu usein perustuukin liikuteltaviin infonäyttöihin, joita ohjataan langattomalla tietoliikenneyhteydellä.

Info- ja mainosnäyttöjä käytetään myös mainontaan ja esimerkiksi kohteen ravintoloissa voidaan tehokkaasti viestiä päivän tarjonnasta ja kampanjatuotteista.

Meidän tarpeet hotellin ja kokoussiiven eri osissa, sekä ulkona tapahtuvaan viestintään ovat kasvaneet jatkuvasti, eikä paperijulisteilla tapahtuva viestintä enää tuntunut mielekkäältä. Viestintätarpeemme vaihtelevat runsaasti viikonpäivän ja kelloaikojen mukaan. Seasamin ratkaisuista on Restelin eri hotelli- ja ravintolaketjuissa jo paljon hyviä kokemuksia, joten valinta ei ollut vaikea.

Lea Riekki, hotellinjohtaja, Rantasipi Rukahovi

LUE MYÖS:
Ravintolat
Areenat ja messut

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy