Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Tehokkuutta ja kilpailuetua digital signage -järjestelmästä.

Mainosnäytöt tehostavat liikenneasemien mainontaa

Useiden päämiesten ja eri pikaruokaketjujen palveluita ja tuotteita myyville liikenneasemille digitaalinen mainosnäyttö tarjoaa hyvät mahdollisuudet hyödyntää mainosmateriaalia siten, että samalla saadaan mukaan oma, taktinen näkökulma. Aktiivisesti ja näyttävästi digital signage -järjestelmää hyödyntävä liikenneasema erottuu kilpailijoistaan.

Liikenneasemilla saman katon alla myydään tyypillisesti useita eri palveluita – polttoaineita, autotarvikkeita, elintearvikkeita ja ravintolapalveluita. Digital Signagen avulla saadaan eri osa-alueiden näkyvyys rytmitettyä asiakasvirtaan nähden sopivimmalla tavalla. Mainoseditori- ohjelmistolla päivitetään myös esimerkiksi ravintolan ja autopesun info- ja mainosnäytöillä näkyviä hinnastoja, jolloin hintoja on helppo vaihtaa ja ne ovat aina ajan tasalla.

“Etähallittavien, digitaalisten mainosnäyttöratkaisujen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä ajantasaisempaa tuoteinformaatiota. Olemme uudistaneet asemaverkostoamme ja haluamme kehittää myös markkinointiviestinnän välineitä hyödyntämällä uutta, laadukasta ja kustannustehokasta tekniikkaa”, sanoo Sirpa Tuomi, markkinointijohtaja Neste Oil Oyj

LUE MYÖS:
Ravintolat
Päivittäistavarakauppa 

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy