Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Tapahtumasta kaikki irti digital signagen avulla.

Messutiedotteet tehokkaasti esille infonäyttöjen avulla

Messut ja tapahtumat ovat hetkiä, joihin fokusoituu suuri määrä tekemistä ja useimmiten myös suuri joukko ihmisiä. Tällöin on tärkeää pystyä viestimään asioita selkeästi ja nopeasti siten, että kokemus on asiakkaalle paras mahdollinen. Digital signagen avulla voidaan tehokkaasti kertoa tarjolla olevista lisäpalveluista ja ravintolatarjonnasta. Lisäksi opastuksen ratkaisuilla voidaan varmistaa, että asiakkaat löytävät tapahtumasta haluamansa.

Toteutuksessa käytetään laajoja mainos- ja infonäyttöjä ja näyttäviä kokonaisuuksia, jolloin viestit saadaan tehokkaasti esille. Tapahtuman teemasta kiinnostuneet vieraat ovat kiinnostava kohderyhmä niin näytteilleasettajille ja tapahtumajärjeställe kuin ulkopuolisille mainostajillekin, joten mediamyyntiratkaisujen toteuttaminen on usein osa kokonaisuutta areena- ja messutiloissa.

Kilpailuttamalla kaikki varteenotettavat suomalaiset alan toimijat haimme sellaista palveluntuottajaa, jolla on mittava kokemus laajojen informaatio- ja mainosnäyttöratkaisujen toimittamisesta. Seasam oli siinä joukossa vakuuttavin.” Mika Vakkilainen, tekninen johtaja, Messukeskus

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy