Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Lataa opas tästä

Info-TV, infotaulut ja infonäytöt sisällönhallinnalla

Digitaaliset infonäytöt ovat tänä päivänä näkyvä osa erilaisten ulko-, sisä- ja julkisten tilojen viestintää. Suuri infonäyttö tai infotaulu herättää ihmisen huomion ja ohjaa heidän toimintaansa. Nykyään info-tv -näyttöjen sisältö ei rajoitu ainoastaan staattisten mainosten näyttämiseen, vaan mainosnäytöillä voidaan esittää erittäin monipuolista sisältöä esimerkiksi käyttäytymisen tai viikonpäivien ja kellonaikojen mukaan.

Esimerkkejä erilaisista info-tv-näytöistä

  • Infotaulu mininäyttönäMininäytöt
  • Infonäytöt edistävät sisäistä viestintääSisäinen viestintä
  • Info-tv näytöt ovat monikäyttöisiäNormaalinäytöt
  • Infotaulut sopii ulkonäytöiksi ja sisänäytöiksiUlkonäytöt
  • Info-tv suurnäyttönäSuurnäytöt
  • Infotaulu savuverhonaSavuverhot

Info-TV & Infonäytöt – Infonäyttö ohjaa ihmisen toimintaa

Jotta näytettävää sisältöä voidaan hallita, tarvitaan tätä varten sovellus, jonka avulla voidaan hallita, luoda ja muokata näytettäviä sisältöjä. Nykyaikaisten infonäyttöjen sisällönhallinta voidaan toteuttaa internetin kautta, jolloin kampanjoiden hallinta onnistuu helposti ja koordinoidusti vaikka läpi myymäläverkoston. Nykyaikaisilla digital signage -sisällönhallintajärjestelmillä voidaan esittää vaivattomasti tekstiä ja kuvaa, videota ja ääntä. Uudet sovellukset mahdollistavat myös infonäyttöjen käytön interaktiivisesti.

Infonäyttöjen hankinta

Digitaaliset infonäytöt, infotaulut ja info-TV ovat tänä päivänä näkyvä osa erilaisten ulko-, sisä- ja julkisten tilojen viestintää. Suurilla infonäytöillä saadaan herätettyä ihmisten huomio ja ohjattua heidän toimintaansa. Nykyään info-tv -näyttöjen sisältö ei rajoitu ainoastaan staattisten mainosten näyttämiseen, vaan mainosnäytöillä voidaan esittää erittäin monipuolista sisältöä esimerkiksi käyttäytymisen tai viikonpäivien ja kellonaikojen mukaan.

Infotaulut sopivat mainiosti esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy