Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Tilaa ilmainen kartoitus

Digitaalinen hintalappu & hintanäyttö

Isoilla Digital Signage –näytöillä näkyvyyttä toimipaikkaviestintään.
Pienillä ESL-näytöillä perinteiset hyllynreunan hintalaput nykyaikaan ja automaation tarjoamat hyödyt käyttöön.

ESL (Electronic Shelf Label) on sähköinen hintanäyttö, joka korvaa perinteiset hyllynreunan ja telineillä olevat paperiset hintalaput. Hintanäytöt eivät vaadi virtakaapelointeja ja ne päivitetään langattomasti aina kun hinta muuttuu, tuotetta halutaan korostaa tai esimerkiksi kun varastotilanteessa tapahtuu muutoksia. Hintanäyttöjä on useita eri kokoja hyllynreunaliuskaan sopivista lähes A4-kokoon asti.

Yhdistämällä myymälän digitaalisen kampanjaviestinnän (digital signage) ja sähköiset hintanäytöt (ESL) saavutetaan merkittäviä toiminnallisia ja taloudellisia hyötyjä.
ESL-näyttöjen ja digitaalisen kampanjaviestinnän avulla voidaan saavuttaa myös tehokkaan myynnin ohjattavuuden avulla huomattavaa lisämyyntiä, koska sähköinen näyttö
mahdollistaa paperia huomattavasti paremman huomioarvon.

MITÄ HYÖTYÄ SÄHKÖISISTÄ ESL - HINTANÄYTÖISTÄ ON?

Oikeat hinnat

Hintalappujen manuaalinen vaihtaminen voi
keskeytyä monesta syystä johtuen, kun henkilöä esimerkiksi tarvitaan kesken laputuksen toisaalla tai tapahtuu inhimillinen unohtaminen. ESL -näytöt mahdollistavat aina oikeat hinnat, koska ne sykronoidaan kaupan taustajärjestelmästä automaattisesti.

HÄVIKKI HALLINTAAN

Eräpäivää lähestyvät tuotteet on helppo korostaa
muuttamalla sähköisen hintanäytön layouttia ja väriä. Mikäli se ei yksistään riitä, voidaan tuotteen hintaan hetkellisesti alentaa jotta säästytään tuotteet päätyminen jätteeksi ja näin minimoidaan hävikistä aiheutuvat kustannukset.

AUTOMAATTINEN SYNKRONOINTI VERKKOKAUPAN KANSSA

Yhä useampia ostaja on kaupassa matkapuhelimen kanssa, verraten tuotteiden hintoja verkkokauppaan. ESL-näytöt mahdollistavat läpinäkyvän hinnoittelun, aina kun verkkokaupan hinnat muuttuvat, päivittyy hintanäytöt myös
myymälässä.

AIKAAN SIDOTTU HINTOJEN VAIHTUMINEN

Kun kilpaileva myymälä menee tuntia aiemmin kiinni, mahdollistaa ESL-näytöt tuotehintojen vaihtamisen.

HENKILÖSTÖRESURSSIEN TEHOKKAAMPI KOHDENTAMINEN, KUN AIKAA VAPAUTUU HINTALAPUTTAMISELTA

Hintojen vaihtuminen erityisesti HeVi-osastolla on normaalia jopa kesken päivän, kun uusia eriä tulee myymälään.

KUSTANNUSSÄÄSTÖT

Perinteinen tapa tulostaa ja manuaalisesti vaihtaa hintalaput ei ole ilmaista. ESL-ratkaisun tehokas hyödyntäminen myymälässä alentaa kustannuksia.

VARASTOTILANNE OHJAA HYLLYTYSTÄ

Sähköiset ESL-näytöt voivat näyttää tuotteen varastosaldon, joka ohjaa myymälän henkilökuntaa mutta antaa myös tietoa tuotteen saatavuudesta kuluttajille.

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

Hintalappujen tuottaminen ja vaihtaminen vie paitsi runsaasti työaikaa henkilökunnalta mutta aiheuttaa vuosittain myös merkittävän määrän tulostuskustannuksia ja
paperijätettä.

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO - EI JOHTOJA

ESL-näytöissä on jopa 5 vuotta kestävä paristo ja niitä ohjataan langattomasti. Yhdellä langattomalla tukiasemalla voidaan ohjata tilan muodosta ja hyllykorkeuksista riippuen jopa yli 50 000 ESL -näyttöä. ESL-näyttöjen pikakiinnityskiskot ovat yhteensopivat
kaikkien yleisimpien hyllyrakenteiden kanssa.

HELPPOKÄYTTÖINEN OHJELMISTO

ESL-näyttöjen hallintaohjelmistolla on helppo tehdä erilaisia hintalayoutteja tai käyttää valmiita mallipohjia.

ESL-näyttöjen käyttö on helppoa. Riittää että helppokäyttöisen ohjelmiston avulla näyttö ja tuote ”paritetaan” keskenään, jonka jälkeen se päivittyy automaattisesti, kun hinta muuttuu.

Tarjoamamme palvelu on markkinoiden ainoa pilvi-pohjainen ratkaisu, joka ei vaadi ylläpidettäviä palvelimia myymälään.

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA

Käytämme vain markkinoiden parhaiden kumppaneiden tuotteita, jotka ovat laajasti käytössä ympärimaailmaa.

 

NFC (NEAR FIELD COMMUNICATION)

Kaikkiin Zeta ESL-näyttöihin saa myös  NFC-tuen, jonka avulla asiakkaalle voidaan tarjota lisätietoa kyseisestä tuotteesta.

Asiakastoteutukset

Kohteiden ratkaisuissa on käytössä järjestelmään ja mediapankkeihin integroitu Zeta API Server -sisältöautomaatiotoiminnallisuus, jonka avulla tuotetarjoukset ja hinnat päivityvät ZetaDisplayn  tuottamien sisältöpohjien avulla täysin automaattisesti myymälään.

ZetaDisplayn palvelut

Olemme Euroopan suurimpia digital signage -palveluiden tuottajia, tarjoten kaiken tarvittavan osaamisen ja resurssit sunnittelusta toteutukseen ja huolto- sekä tukipalveluihin.

ZetaDisplay on maailman suurimman ESL-valmistajan SES-imagotagin yhteistyökumppani. Valikoimaamme kuuluu ESL-näyttöjen lisäksi kaikki SES-imagotagin Jeegy-ohjelmistopalvelut, kuten Geolocation, Total Floor Optimization, Pulse – analytics -ohjelmisto, Click and Collect -ratkaisut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan Teille maksimaalisen hyödyn tarjoava digitaalinen hintalappu-, kampanjointi- ja viestintäratkaisu.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä