Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Case O'Learys

O’Learys ravintoloissa mainosnäytöt isossa roolissa

Pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa ja ainutkertaisia urheiluelämyksiä yhdistävä O’Learys-ketju laajenee Restelin johdolla Suomessa. Syksyn 2015 aikana O’Learys ravintolat on avattu jo Helsinkiin Mannerheimin tielle ja Espoon Selloon.

Ravintolakonseptissa digitaaliset näytöt on isossa roolissa. Ravintoloiden kymmenet näytöt toimivat niin digitaalisina mainospintoina kuin ennen kaikkea lukuisten eri urheilulähetysten esittäjinä.

Suomalainen Seasam on toiminut pitkään Restelin kumppanina ja operoi lähes sadassa Restelin hotellissa ja ravintolassa olevia digitaalisia info-tv ja mainosnäyttöjärjestelmiä. Seasam vastasi myös O’Learys-ravintoloiden näyttöjärjestelmän sekä äänentoistolaitteiston toimituksesta.

O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen, joka tarjoaa saman katon alla maukasta pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Bostonista inspiraationsa saanut ravintola on tunnettu rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta.

“Haluamme tarjota asiakkaillemme O’Learys-ravintoloissa kokonaisvaltaisen elämyksen, joka rakentuu rennon palvelun, hyvän ruuan ja juoman sekä viihteen kokonaisuudesta. Seasamin toimittamat digitaaliset näytöt ovat tärkeä osa kokemuksen luomisessa. Sellon O’Learyssä on yli 50 näyttöä ja ainutlaatuisen elämyksen tarjoaa ravintolan jättiscreenillä varustettu katsomo.” Ketjujohtaja Riikka Hynninen, O’Learys-ketju/Restel

“Olemme pitkään keskittyneet tuottamaan digitaalisiin näyttöihin perustuvia visuaalisia ratkaisuja. O’Learys-ravintoloiden myötä olemme laajentaneet tarjontaamme myös kokonaisvaltaisten äänentoistojärjestelmien toimituksiin. Uskon, että yhä useammin myymälöiden ja ravintoloiden äänentoisto ja taustamusiikkiratkaisut nivoutuvat yhteen digitaalisten mainosnäyttöjen esityssisällön kanssa.” Toimitusjohtaja Manu Mesimäki, Seasam Oy

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy