Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Case Luhta

Toimivaa kumppanuutta – Luhdan infonäytöt

Lahtelainen Luhta Sportsware Company eli tuttavallisemmin Luhta on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Suomalaisten kodeista löytyy niin Luhdan kodintekstiilejä kuin Luhdan omia muoti- ja sporttibrändejä kuten Rukka, Ril’s, Your FACE ja Icepeak. Euroopassa Luhta tunnetaan erityisesti muoti- ja sporttivaatebrändeistään.

Luhta on tehnyt Seasamin kanssa yhteistyötä vuodesta 2015. Seasam toimitti Luhdalle Digital Signage –järjestelmän. Se on käytössä Luhdan pääkonttorissa Lahdessa, Aleksi13 tavaratalossa Helsingissä sekä TopSport-ketjun myymälöissä, joita on yhteensä 17 myymälää 15 kaupungissa ympäri Suomea.

Digital Signage –järjestelmä on enemmän kuin laitehankinta

Kun Luhdassa mietittiin digital signage -järjestelmän käyttöönottoa, moni asia vaikutti lopulliseen päätökseen. ”Miten sovellus toimii meidän käytössä, onko käyttöliittymä vaivaton käyttäjän näkökulmasta ja tietysti kustannuslaatusuhde”, listaa Sinikka Marttila, Luhdan tietohallintojohtaja.

Digital signage -järjestelmän hankinta ei kuitenkaan ole pelkkä laitetoimitus, jossa huomio keskittyy pelkästään laitteen tai ohjelmiston ominaisuuksiin. Kyseessä on yhteistyökumppanin valinta. ”Tärkeitä valintatekijöitä juurikin kumppanin valinnassa ovat osaaminen, luotettavuus ja joustavuus”, korostaa Marttila. Projekteissa voi tulla eteen yllättäviäkin tilanteita. Osaava ja joustava kumppani reagoi tilanteeseen nopeasti, ilman että koko projekti viivästyy.

Miten käytännön työ Seasamin kanssa on sujunut?

Sovitut asennusaikataulut ovat pitäneet. Lisäksi Seasamin toimintatapa on ollut joustava, mikä taas on helpottanut meidänkin toimintaamme”, kertoo Marttila.

Kuunteleminen on ykkösasia

Marttila on tyytyväinen Seasamin Digital Signage -järjestelmään ja Mainoseditori-ohjelmistoon, mutta kehitettävääkin aina tietysti löytyy. ”Olemme esittäneet muutamia kehitysideoita eteenpäin”, toteaa Marttila. Erityisesti Marttila antaakin kiitosta Seasamin kuuntelutaidoista: ”Seasam kuuntelee asiakkaan antamaa palautetta ja reagoi myös siihen”.

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy