Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Case Kauppakeskus Akseli

Kauppakeskus Akseli opastaa digitaalisesti

Mikkelissä sijaitseva Kauppakeskus Akseli hyödyntää infonäyttöjä mainonnassa ja opastuksessa. Kauppakeskuksen oman mainonnan ja opastuksen lisäksi Seasamin järjestelmää käyttää ulkomainontaan erikoistunut Clear Channel Finland, jonka Kauppakeskus Akseli valitsi mediamyyntikumppanikseen.

Modernia tekniikkaa johtavalta toimittajalta

Näyttöjä hyödynnetään rinnakkain sekä kauppakeskuksen omaan tiedottamiseen, liikkeiden tarjousten esittelyyn, että kattavaan kauppakeskusopastukseen ja ulkomainontaan.

Sovittamalla näyttölaitteiden hallintajärjestelmä yhteen kauppakeskuksen intranetin kanssa, voidaan huomattava osa näyttöjen esityssisällöstä siirtää näytöille automaattisesti taustajärjestelmistä.

Vaikka tiesimme, että meillä on kotikaupungissa Suomen johtava digitaalisten mediaratkaisujen toimittaja, emme missään tapauksessa pitäneet valintaa itsestään selvänä vaan halusimme järjestää aidon kilpailutuksen järjestelmätoimittajien kesken. Kilpailutus vahvisti, että meillä Mikkelissä todellakin on alan paras toimittaja. Päädyimme Seasamiin, koska se teki niin teknisesti kuin kustannustenkin näkökulmasta parhaan kokonaistarjouksen.” kertoo Kauppakeskus Akselin markkinoinnista vastaava Toivakka Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

Seasamin henkilökunta on myös Akselin järjestelmän loppukäyttäjiä

Valinta järjestelmätoimittajaksi ja palveluntuottajaksi yhteen yrityksemme kotikaupungin ja koko Itä-Suomen suurimmista kauppakeskuksista on upea asia. Vaikka olemme toimittaneet useita satoja ratkaisuja lähes jokaiseen Suomen kaupunkiin ja kuntaan, on Akselin järjestelmä ehkäpä juuri sen läheisyyden takia meille hyvin poikkeuksellinen. Uskon nimittäin, että yrityksemme työntekijöitä käy päivittäin myös itse asiakkaana Akselissa ja on siten myös loppukäyttäjinä arvioimassa ratkaisumme toimintaa ja sen kehitysideoita”, toteaa toimitusjohtaja Manu Mesimäki Seasam Oy:stä.

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy