Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Case Citymarket

Mainosnäytöt osana palvelutiskiä

Suomessa on yli 80 K-citymarketia lähes 60 eri paikkakunnalla. Seasamin digital signage -järjestelmä sekä Mainoseditori-palvelu ovat käytössä kaikissa näissä K-citymarket -myymälöissä. Miten päivittäistavarakaupat käyttävät digitaalisia mainosnäyttöjä tukemaan omaa ruokamyyntiä? Entä mitä asioita pitää huomioida kauppapaikkojen digitaalisilla mainosnäytöillä?

Näytön sijainti on tärkeää

Oikein sijoitettuna mainosnäytöt erottuvat myymälöiden viestitulvassa. Niillä saadaan asiakkaan huomio. Näyttävillä toteutuksilla parannetaan niin eri osastojen ilmettä kuin asiakaskokemusta.

K-citymarketeissa ja muissa päivittäistavarakaupoissa näytöt pyritään sijoittamaan mahdollisimman lähelle luontaista katseen korkeutta. Tällä pyritään pidentämään asiakkaan ja mainosnäytöllä pyörivän viestin kohtaamisaikaa.

Case Citymarket digital signage

Mainosnäyttöjen roolin pitää olla selvillä. Kauppiaan kanssa käydään läpi mitä näytöllä viestitään ja missä vaiheessa asiakkaan halutaan katsovan näyttöä.

Meillä on monia erilaisia kiinnitysmahdollisuuksia. Aina ei tarvita suoraa seinäpintaa, johon näyttö kiinnitetään. Me Seasamilla mietimme rohkeasti optimaalista sijoituspaikkaa. Erilaisia kiinnitysratkaisuja löytyy vaikka kuinka ja aina ei tarvita suoraa seinäpintaa johon näyttö kiinnitetään.

Case Citymarket mainosnaytto

Sisältö on kuningas

Mainosnäytöillä sisältö elää. Sisältöön vaikuttaa niin kellonaika kuin myös vaikkapa vuodenaika. Nämä tekijät sekä tietysti asiakasprofiilit toimivat vaikuttavan sisällön tuotantoon.

Mainosnäytöillä tarjotaan asiakkaille vinkkejä. Näytöillä voidaan myös esittää niin ostopäätöksiä helpottavaa sisältöä kuin itse ostoksen tekemiseen tarvittavaa informaatiota. Näytöt siis korvaavat perinteiset julisteet ja laput. Mainosnäytöillä tehdään samaa mutta tehokkaammin, näyttävämmin ja myyvemmin.

Seasamin asiantuntijatiimi auttaa tarvittaessa kauppiaita niin sisällön ideoinnissa kuin sen tuotannossa.

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy