Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

 

Case Burger King

Burger King on digitaalisten hinnastojen ja kampanjanäyttöjen edelläkävijä

Burger King on avannut vuoden 2014 aikana useita ravintoloita Suomeen ja uusia avauksia tulee jatkuvasti lisää. Burger Kingin yhteistyökumppani Suomessa on Restel. Seasam on valittu Burger Kingin digitaalisten näyttöratkaisujen toimittajaksi ja Burger Kingin paikalliseksi asennus- ja huoltokumppaniksi.

Digital Signage on keskeinen osa Burger Kingin viestintää

Seasamin digital signage-järjestelmä ja mainosnäytöt ovat modernia digitaalista informaatioteknologiaa. Niiden avulla voidaan kehittää niin ketjumaisesti toimivien organisaatioiden, kuin yksittäisten myymälöiden ja ravintoloiden markkinointiviestintää. Seasam on markkinajohtaja eri toimialoille tarkoitettujen digitaalisten hinnasto- ja mainosnäyttöjärjestelmien toimittajana ja operaattorina Suomessa.

Seasam on jo pitkään toiminut Restelin puitesopimuskumppanina Digital Signage -ratkaisuissa, eikä meillä ollut mitään syytä miettiä muita vaihtoehtoja vastaamaan myös Burger Kingin asennuksista. Kun Seasam lisäksi valikoitui Burger Kingin asennus- ja huoltotoiminnasta vastaavan yhtiön kumppaniksi Suomessa, oli meidänkin kumppanivalinta luonnollisesti Seasam”, kertoo Burger Kingin ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Seasam on Burger Kingin kumppani

Burger King on eräs maailman laajimmin digital signage –ratkaisuja hyödyntävä toimija.Toimiminen Burger Kingin paikallisena kumppanina sen globaalien toimintamallien mukaisesti lisää ehdottomasti entisestään Seasamin ammattitaitoa jatkuvasti kasvavilla Digital Signage –markkinoilla.” hehkuttaa toimitusjohtaja Manu Mesimäki Seasam Oy:stä.

Ota yhteyttä
© 2017 ZetaDisplay Finland Oy | Privacy policy